Всім доброго дня. Скоро у моєї доньки день народження. Хочу подарувати їй новий планшет. Шукаю надійний магазин де можна зробити покупку, щоб було співвідношення ціна-якість. Порекомендуйте мені щось.
Отредактировано Sender (2022-10-15 15:53:32)
Форум Witch |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Witch » Общение » Де купити якісний планшет?
Всім доброго дня. Скоро у моєї доньки день народження. Хочу подарувати їй новий планшет. Шукаю надійний магазин де можна зробити покупку, щоб було співвідношення ціна-якість. Порекомендуйте мені щось.
Отредактировано Sender (2022-10-15 15:53:32)
Доброго дня. Можу порекомендувати вам один надійний інтернет-магазин. Я нещодавно купував там собі новий планшет. Якщо вас це зацікавило, пишіть. Поділюся з вами інформацією.
Дякую, що відгукнулися. Що це за інтернет-магазин такий? Там якісна техніка? А ціни які? Допоможете мені з вибором? Я просто не дуже сильно розуміюсь в таких покупках. Буду дуже вам вдячний.
Рекомендую вам купувати планшет тут https://eldorado.ua/uk/tablet-pc/c1039006/ це надійний інтернет-магазин де завжди якісна техніка та помірні ціни. Я обрав собі планшет LENOVO Tab M10 Plus. Він має оперативну пам"ять 4 Гб і вбудовану 128 Гб. Також в нього можна ставити карту пам"яті MicroSD до 1 Тб. Основна і фронтальна камера мають по 8 Мп. Ємність аккумулятора 7700 мАг, що дозволяє йому працювати в режимі очікування 672 години. Більше вибору та інформації ви зможете побачити перейшови за посиланням. Вдалої вам покупки.
Вы здесь » Форум Witch » Общение » Де купити якісний планшет?