Як ви визначаєтеся, коли час шукати нову страховку? Може, є якісь підказки чи ознаки, які вказують, що час вже пора?
Термін дії страхового полісу
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22023-11-21 00:38:24
Як ви визначаєтеся, коли час шукати нову страховку? Може, є якісь підказки чи ознаки, які вказують, що час вже пора?
Ого, як для мене, завжди є пара критеріїв, які вказують на те, що час розглядати нову страховку для свого авто. По-перше, я завжди слідкую за тим, якісь зміни в умовах угоди чи тарифах. Іноді страхові компанії мовчки змінюють умови, і тобі це може просто пропустити.
А ще, якщо ти помітив, що ціни на страховку загалом піднялися, а твоя агент не пояснив, чому – це теж сигнал. Я недавно читав статтю на infocar.ua "Як дізнатися, до якого числа діє страховка на авто в Україні?" де розповідають, як самостійно дізнатися про те, до якого числа діє твоя страховка. Там є корисна інформація, може, варто поглянути, можливо, вона допоможе з'ясувати ситуацію. А якщо щось неясно – звісно, краще телефонуй своєму агентові, ну або напиши, нехай він тобі все роз'яснить. Треба ж відстежувати, щоб не пролетіти мимо важливої інфи!